Despre frica de COVID-19, cu strănepoata lui Brâncuși – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 22 octombrie, de la ora 18:00, o va avea ca invitată specială pe Ileana Vlăduț, strănepoata lui Constantin Brâncuși.

Ileana Vlăduț va vorbi în cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, despre starea de frică din perioada COVID-19.

Terapeuta este practican certificat de terapie florală Bach. Dr. Edward Bach a descoperit cinci remedii florale pentru diferitele tipuri de frica de care oamenii pot suferi: Mimulus pentru fricile de cauza cunoscuta Aspen pentru fricile vagi, irationale, inexplicabile Cherry Plum pentru frica de a nu pierde controlul rational Red Chestnut pentru frica si ingrijorarea execesiva pentru cei apropiati Rock Rose pentru teroare, groaza si stari de panica.

Pentru stari de urgenta se foloseste combinatia Rescue remedy (remediul de urgenta).

Frici si fobii care beneficiaza de tratamentul cu remedii florale Bach: frica de boala frica de durere ​frica de injectii sau de dentist frica de microbi sau de contaminare frica de intuneric frica de moarte sau de necunoscut frica de accidente, de operatii sau de sange frica de autoritate, de pedeapsa sau de conflicte frica de animale sau de insecte frica de apa, de inaltime sau de furtuna frica de lift sau de spatii inguste frica de a calatori cu avionul, cu trenul sau cu masina frica de examene frica de a vorbi in public frica de esec frica de abandon sau de singuratate frica de pierdere, de faliment sau de saracie frica de batranete frica de efort si de epuizare frica de a nu pierde controlul sau de a nu innebuni frica excesiva pentru cei apropiati (rude, prieteni, animale de companie) frica inexplicabila, irationala, fara un motiv aparent atacuri de panica cosmaruri fobie sociala agorafobie claustrofobie etc.

Actorul Victor Yila va prezenta rubrica “Munca la negru”.