Educație verde – Cărțile deschise ale naturii

            Emisiunea ”Educație verde”, programată în această seară de la ora 18:00 la Canal 33, va avea ca subiect principal educația școlară care cuprinde deprinderile sănătoase pe care copiii le preiau de la natură.

            Terra este căminul Umanității, este mediul în care ne trăim viața. Este planeta care ne susține și pe care suntem învățați să o iubim, să o îngrijim și să o protejăm. Această educație începe de la cele mai fragede vârste, în familie, apoi la grădiniță, continuând pe tot parcursul școlii. Un instrument util în educație îl constituie cărțile.

Am învățat că timpul petrecut în natură ne ajută la menținerea sănătății sau la vindecarea diverselor afecțiuni. Despre educația ecologică și educația pentru sănătate, despre beneficiile pădurilor pentru sănătatea noastră vom discuta cu medicul și jurnalistul Maria Dragotă, redactor de carte la Editurii ALL.         

Ileana Vlăduț, terapeut și invitat permanent al emisiunii ”Educație verde”, va prezenta rubrica ”Taina verde”.

            ALIANȚĂ PENTRU PĂDURE propune implementarea unor proiecte, inclusiv această nouă emisiune TV, care să contribuie la schimbarea în bine a mentalităţii românilor faţă de cea mai măreaţă şi frumoasă creaţie a naturii – pădurea!