Inspirație și creativitate – variante de autocunoaștere și vindecare la Centrul Soma

Zilele acestea, în perioada 11-15 ianuarie 2021, Universul ne aduce în prim plan tematica inspirației și a creativității. Și nu ne referim aici doar la capacitatea de a crea valori.

În DEX, CREATIVITATEA este definită ca „Însușirea de a fi creator; putere creatoare”.

Mai puțini dintre noi se gândesc la creativitate ca la o modalitate de autocunoaștere și de vindecare. Iar aici paleta este una cuprinzătoare, având în vedere că imaginația noastră nu are limite și are cea mai mare putere de creație.

„Un vindecător nu este cineva la care te duci pentru vindecare. Este cineva care declanșează în tine abilitatea de a te vindeca singur”. Putem accesa vindecarea prin diverse terapii, prin masaj, desen, yoga, medicină integrativă sau consiliere pentru dezvoltarea personală și spirituală.

Dacă nu știi unde poți găsi, la un loc, toate aceste variante, specialiștii de la Centrul SOMA, din București, te pot ghida în această călătorie de autocunoaștere și vindecare, într-un mediu holistic, curat și prietenos.

Aici te așteaptă o gamă largă de servicii în domeniul holistic precum: masaj terapeutic, cu aromaterapie, reflexoterapie, terapie CranioSacrală, AccessBars, Facelift, Medicină integrativă, NLP, psihoterapie, clase de yoga, terapia florală Bach, vindecare reconectivă, hipnoterapie pentru slăbire, ateliere de desen mandale, etc, menite să prevină sau să vindece diverse disfuncționalități, ori să îți înfrumusețeze personalitatea și să scoată la suprafață omul frumos care ești cu adevărat.

Abordarea se face  holistic, abordând planul fizic, emoțional, mental, energetic, până la aspectele spirituale, în funcție de varianta  aleasă, corespunzător cu necesitățile individuale ale fiecărei persoane.

Privim omul ca un INTREG și ne adresăm acestui întreg prin tot ceea ce facem, ca să ne simțim mai bine în pielea noastră și în corpul nostru.

Din dorința de a veni în întâmpinarea clienților cu oferte de terapii complementare, de care avem atât de mare nevoie, ședințele individuale de terapie, cât și atelierele/clasele de grup, se desfășoară în condiții special adaptate, respectând recomandările impuse de legislație pentru limitarea răspândirii Covid-19.

Pentru noi, sănătatea și starea de bine a tuturor celor care ne trec pragul este importantă!

Așadar, vom face tot ce este necesar, pentru ca spațiul Centrului Holistic Soma să fie unul sigur pentru dumneavoastră. Atât în interior, cât și în exterior!

Pentru programări sau orice alte informații, nu ezitați să ne contactați.

                        Vă așteptăm cu drag!