Investiții în energia verde – emisiunea ”Educație Verde”

Investitori, producători de energie regenerabilă, specialiști ai domeniului, reuniți în asociația PATRES, oferă soluții viabile pentru ca energia regenerabilă să devină un aliat al economiei și vieții sociale.

In cadrul discutiei de astazi, dr. Laurențiu Ciornei, președinte fondator ALIANȚĂ PENTRU PĂDURE a discutat cu inginer diplomat Mihai Verșescu, secretar general al PATRES (Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România) și Bianca Preda, business manager, organizator al evenimentului SOLAR ENERGY.

La evenimentul Solar Energy au participat și mulți români care doresc să devină prosumatori;

Cât de greu este să devii prosumator aflati urmarind emisiunea.

Rubrica TAINA VERDE a fost prezentata de Ileana Vladut, terapeut holistic.

Arborele perioadei este NUCUL, cel care se utilizeaza si in terapia florala Bach, ca remediu pentru protectie la schimbari si pentru consecventa,

Florile perioadei sunt freziile, bujorii si orhideele. Cat despre animale si pasari, ne insotesc ca mesageri prepelita, cainele salbatic si albinele. Nu de alta, dar tema universala este cea a cooperarii. Lucru pe care il putem invata de la natura, animale si insecte! De la mediu si natura in general.

Neptul, astrul trezirii spirituale ne aduce noi perspective si ne putem vedea cu alti ochi. stat pe noi insine cat si in relatia cu ceilalti.

Asculta TAINA VERDE: