Programul de reciclare pentru ambalajele de cosmetice introdus de Sephora România

Retailerul de produse cosmetice introduce în România programul de reciclare Good For Recycling prin intermediul căruia oricine poate aduce în magazinele companiei ambalaje de produse cometice de la orice producător pentru a fi complet reciclate sau recuperate.

Fiecare ambalaj este sortat şi procesat conform compoziţiei sale, pentru a fi complet reciclat sau recuperat.

Materialele precum sticla sau plasticul aferent produselor de parfumurie, îngrijire şi machiaj vor deveni materiale secundare pentru a putea fi utilizate în produse noi sau în producţia de ambalaje. În ceea ce priveşte materialele complexe cu diverse componente, acestea vor fi destinate producţiei de energie.

Programul a început în România în luna octombrie, însă în Franţa compania a reciclar din 2014 şi până în prezent peste 5 milioane de sticle de parfum.

Lansată în Franţa, în 1970, reţeaua de magazine Sephora, a devenit din 1997, parte a Moet Hennessy Louis Vuitton Group (LVMH Group), cel mai mare grup de lux la nivel mondial. În România, Sephora este prezentă pe piaţă din aprilie 2007. La începutul acestui an, Sephora România numara 28 de magazine la nivel naţional.

Poti apela oricand la cosmetice naturale. Alege gama care ti se potriveste!