Iubeste-te si invata sa fii mereu in contact cu puterea din interiorul tau

A venit deja vremea de plaja si de balaceala!

Asta daca luam in calcul anotimpul, vara si poate temperatura de afara. Conditiile de izolare fizica, dar mai ales psihoemotionala din perioada pandemiei ne-au umblat insa cam mult la „scufita” si inca suntem in proces de revenire si de readaptare la noua situatie globala creata.

Viata noastra sociala si modul in care ne petrecem timpul liber in locurile publice sau aglomerate inca ne da fiori sau ne face sa ne punem semne de intrebare, legate de sanatate in mod special.

Si, ca sa nu o mai lungim, voiam sa reamintesc ca starea psihoemotionala, starea noastra interioara este foarte importanta, mai ales in astfel de situatii.

E musai sa ne simtim bine cu noi insine, in pielea noastra. Si pentru asta fiecare dintre noi are poate nevoie de altceva.

Unii vor sa arate mai bine, sa fie mai suplii, sa dea jos excesul de greutate sau sa devina mai atletici. Fie ca  apeleaza la produse de slabit sau la alte variante mai performante de hipnoterapie pentru reducerea greutatii.

Altii isi doresc haine moderne, mai atragatoare, care sa ii puna in evidenta mai bine si sa le mareasca „artificial” increderea si stima de sine. Sau poate o lenjerie intima mai atragatoare si incitanta?

Multi au nevoie de statut social, de o pozitie pe scara ierarhica profesionala, ca sa isi dovedeasca abilitatile si … puterea, care, foarte adesea, este prost inteleasa.

Mai putini sunt cei care deja au invatat ca stabilitatea, pacea si acceptarea de sine vin din interiorul nostru si se reflecta apoi in exterior. In mediul nostru si in viata noastra. Prin schimbarea convingerilor si a perceptiei pe care o avem asupra noastra si asupra vietii in general.

Daca doriti sa va imbunatatiti perceptia, sa va cunoasteti mai bine, iar timpul nu va permite  sa ajungeti la seminarii, cursuri sau sedinte de consiliere, ori coaching, exista o sumedenie de carti de autocunoastere si dezvoltare personala, care sa va ajute in acest proces.

Asadar, orice varianta ai alege, invata sa fii mereu in contact cu puterea din interiorul tau si reflect-o in  tot ceea ce este si in viata pe care doresti sa o traiesti!