„Let’s Code for a Better World”. Axes Hackathon 19-20 noiembrie 2022

Axes Software, companie lider în soluții software pentru supply chain, organizează cel mai important hackathon al toamnei.

Axes Software, companie lider în soluții software pentru supply chain, organizează cel mai important hackathon al toamnei. În perioada 19-20 noiembrie 2022, la sediul firmei din Str. Vulturilor nr. 18, etaj 3, sector 3, București, are loc întrecerea-maraton de 24 de ore, pentru demonstrarea abilităților de programare.

image

Evenimentul este dedicat pasionaților de tehnologie, care fac parte din echipe formate din maximum 4 membri. Fiecare echipă va avea un Team Leader și va primi la startul competiției câte o temă, pe baza căreia va prezenta ideea unei soluții software originale.

Participanții pot utiliza orice instrument profesional (echipamente IT, gadgeturi, dispozitive și aplicații). Organizatorii oferă libertate totală în alegerea programelor și device-urilor. Toate drepturile de proprietate intelectuală și industrială, drepturile de autor pentru proiectele, planurile, materialele dezvoltate în timpul concursului aparțin Axes Software, încă de la momentul creării lor.

Axes Software pune la dispoziția participanților servicii Microsoft Azure și dispozitive Zebra, ce oferă vizibilitate totală asupra operațiunilor logistice. Echipele care solicită astfel de facilități vor menționa acest lucru în formularul de înscriere la hackathon.

Let’s Code for a Better World! Acesta este îndemnul gazdelor de la Axes Software, care așteaptă echipele de programatori să facă înscrieri pe pagina Axes Hackathon, unde sunt disponibile detalii despre program și premiile oferite celor clasați pe primele trei locuri în urma evaluării proiectelor prezentate. Participarea este gratuită. Data limită pentru confirmarea participării este 17 noiembrie 2022, ora 23.59.

Fondată în anul 2005, Axes Software este cea mai veche companie românească ce furnizează soluții software și hardware pentru un management eficient al lanțului de aprovizionare (Supply Chain Management).

Echipa se concentrează pe realizarea de aplicații software complexe de tip MES, WMS, TMS, POD, PMS și nu numai, cu scopul de a oferi un grad înalt de automatizare a fluxurilor de date legate de mărfuri și servicii din cadrul companiilor cu diferite profile de activitate precum: producție, logistică (3PL), curierat, distribuție, sănătate, HoReCa, comerț (lanțuri de magazine, supermarketuri etc.) și e-commerce. Website-ul companiei este https://axessoftware.com/ro/