Muzeul Antipa invită copiii să descopere natura din Delta Dunării în cadrul unor ateliere online interactive

Copiii sunt invitaţi să descopere natura participând la ateliere online interactive dedicate vieţuitoarelor din Delta Dunării, vineri, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Cei mici vor identifica, prin intermediul unei prezentări interactive, tipuri de medii de viaţă şi grupe de animale ce pot fi întâlnite în deltă, se vor familiariza cu noţiuni despre deltă, în general, şi cu câteva caracteristici ale Deltei Dunării în mod particular.

Întâlnirile online, la care pot participa copii cu vârste între 6 şi 10 ani, se vor desfăşura pe platforma Zoom, începând cu orele 10.00 şi 12.00.

Proiectul „Descoperă natura!”, din care fac parte atelierele online „Delta Dunării”, cuprinde teme şi activităţi menite să satisfacă nevoia de cunoaştere şi de învăţare a copiilor şi surprinde aspecte din medii naturale de viaţă ce se regăsesc în dioramele muzeului.

Înscrierea copiilor se face pe https://antipa.ro/rezervari/, iar participarea este gratuită în limita locurilor disponibile (maximum 20/ atelier).