Initiativa #ComplimenteBucatarului, powered by UniChef. Pana pe 30 noiembrie 2022

Initiativa #ComplimenteBucatarului, powered by UniChef. Pana pe 30 noiembrie 2022

Campania incurajeaza clientii sa intrebe mai des cine este bucatarul si sa il mentioneze atunci cand posteaza online, sa scape de stanjeneala cand vine vorba de a spune #ComplimenteBucatarului.

Pana pe 30 noiembrie poti intra in cursa pentru premii atat pentru clienti, cat si pentru bucatari. Descopera surprizele campaniei AICI.

Cum au ajuns sute de romani sa posteze in fiecare zi online complimente bucatarilor lor preferati?

Persoanele care ofera complimente, sunt adesea acelea care stiu ce se intampla in spatele usilor bucatariei. Si atunci, #ComplimenteBucatarului a inceput treptat, sa deschida usile bucatariei pentru clientii tai. Pentru asta, un prim topic de conversatie pe paginile social media Complimente Bucatarului a fost: Cati pasi face un bucatar zilnic?

Bucataria a fost comparata de multe ori cu arta. Si este o arta. Dar in acelasi timp este cu siguranta si un sport de performanta!

Pentru ca in spatele usilor, cu multa pasiune si determinare, echipa din bucatarie parcurge intregi semi-maratoane in fiecare zi, pentru a aduce in fata clientilor farfurii deosebite.

Stiai ca in 1km sunt aproximativ 1400 de pasi si ca in medie un om merge intr-o zi 3km adica 4200 de pasi? Dar un bucatar?

Primele raspunsuri erau in intervalul de 10.000-18.000 de pasi in functie de fluxul de persoane din locatie, de amploarea evenimentului  HoReCa sau de cat de lunga este tura din ziua respectiva.

Pe masura ce conversatia a avansat am descoperit insa si bucatari profesioniti care au avut zile cu peste 20.000 de pasi si care au ajuns la 27.000 de pasi sau chiar 35.000 de pasi!! Facuti de multe ori intr-un ritm intens, cu focus si rapiditate, gestionand complexitatea din spatele usilor unei bucatarii profesioniste.

De unde au energia pentru munca pe care o depun? Care este satisfactia lor cea mai mare? Multumirea clientilor!