Produse sănătoase ca idei de cadouri pentru Craciun

Produse sănătoase ca idei de cadouri pentru Craciun

Pentru Crăciun, îți oferim idei de cadouri delicioase și inedite pe care le poți dărui celor ce își doresc, sau au deja un stil de viață sănătos, dar nu numai. Ceaiuri bio și accesorii pentru această băutură caldă, miere de Manuka, ciocolată vegană, seturile de îngrijire pentru femei și bărbați deopotrivă sau lumânări parfumate; iată câteva idei de cadouri pentru Craciun cu ajutorul cărora sperăm să bucuri și să îi surprinzi pe cei dragi.

Idei de cadouri pentru Craciun specifice sezonului rece

În topul ideilor de cadouri se regăsesc lumânările parfumate de Crăciun, obiecte de decor care înfrumusețează și parfumează orice cămin.

În funcție de gusturile persoanei dragi, îți punem la dispoziție mai multe variante din care poți alege: seturi de lumânări sau modele individuale tip stâlp, în borcan simplu sau imprimat, lumânări plutitoare sau sub formă de cipsuri, cu aromă de scorțișoară, lavandă, cafea, floare de portocal, brioșă cu vanilie, afine și alte miresme îmbietoare.

lumanari parfumate

În perioada rece, ceaiurile bio sunt de departe băuturile calde vedetă. Ingrediente precum ghimbirul, scorțișoara, măceșele, cătina sau lămâia ne vitaminizează, dau savoare sezonului și ne încalzesc în zilele friguroase.

Dacă vrei să faci un cadou cu adevărat deosebit, poți opta pentru unul din sortimentele de ceaiuri Basilur care, pe lângă aromele unice specifice, sunt ambalate în cutiuțe metalice încântătoare, iar unele chiar și… cântătoare.

ceaiuri de Craciun

Iar pentru ca darul oferit să fie unul complet, alături de un ceai bun, oferă și accesorii pentru depozitarea și servirea acestuia: o cană de porțelan cu modele simpatice sau o cutie pentru păstrarea acestuia în condiții optime.

Cadouri dulci și sănătoase

O altă variantă de cadou sunt seturile cu delicatese handmade precum Dulceață cu vișine și coacăze cu mentă, Dulceață din fructe de soc sau ardei iute. Acestea sunt deserturi perfecte pentru iubitorii de dulce, fiind în același timp sănătoase și hrănitoare.

miere de Manuka Wedderspoon

Pentru sezonul rece, mierea de Manuka Wedderspoon KFactor 16 este benefică pentru oricine. Pe lângă gustul aparte, aceasta conține o cantitate de 75% granule de polen Manuka cu efecte antioxidante și antibacteriene puternice, și proprietăți de întărire a imunității. Este un cadou premium, ideal pentru orice persoană care are nevoie de creșterea imunității și energizare.

Păstrând ideea de cadou dulce, ciocolata amăruie vegană este perfectă pentru o persoană care știe să se răsfețe, dar care este atentă în același timp și la siluetă.

ciocolata amaruie

Cadouri de îngrijire facială și corporală

Cosmeticele și produsele de îngrijire sunt poate idei de cadouri pentru Craciun clasice, dar gamele pe care ți le propunem sunt speciale prin prisma ingredientelor din compoziție.

Gama Carbo Detox White de la Bielenda include cosmetice pe bază de cărbune alb, argilă albă și pudră de diamant pentru un ritual complet și corect de îngrijire a tenului.

Carbo Detox White Bielenda

Iar pentru bărbați, un cadou extrem de util în perioada rece este setul pentru bărbierit cu produse din ingrediente naturale, precum săpunul cu cărbune și uleiul de barbă cu vetiver și cedru.

Sărbătorile acestea, fie că vrei să dăruiești bunătăți dulci, produse pentru îngrijire sau obiecte tematice, pe toate le găsești, împreună cu alte idei de cadouri pentru Craciun, pe vegis.ro!