Produsele apicole – tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

Odată cu venirea toamnei, sistemul nostru imunitar devine mai sensibil şi mai receptiv la virusurile gripale şi la răceli. Cei mai afectaţi sunt copiii, care nu au un sistemul imunitar complet dezvoltat şi care sunt foarte predispuşi să contacteze diverse virusuri, odată cu intrarea în colectivitate la creşă, grădiniţă sau şcoală.

De asemenea, persoanele în vârstă sau cele care prezintă anumite carenţe de vitamine şi minerale, sunt predispuse frecvent la răceli sau gripă. De aceea, este foarte important să ne asigurăm din timp că organismul nostru este pregătit pentru a înfrunta duşmanii invizibili care provoacă afecţiuni de tipul virozelor, gripei sau

Lăptişor de matcă pur – tratament naturist eficient pentru imunitate scăzută

Lăptişorul de matcă pur reprezintă hrana exclusivă a mătcilor, dar şi unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Datorită compoziţiei sale complexe, lăptişorul de matcă pur oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care acesta are nevoie sau de care duce lipsă. Este recomandat și copiilor care, odată cu începerea şcolii sau grădiniţei, sunt mai predispuşi să răcească.

Beneficii:

 • Întăreşte sistemul imunitar
 • Previne și ameliorează simptomele de răceală şi gripă
 • Oferă energie şi rezistenţă fizică organismului
 • Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memorare

Miere de Manuka – cel mai puternic antibiotic natural

Mierea de Manuka este obținută de albine din nectarul florilor arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium) din Noua Zeelandă. Aceasta are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene şi antivirale foarte puternice datorită conţinutului bogat în Metilglioxal (MGO™ – factorul unic al mierii de Manuka, care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol). Proprietățile antibacteriene sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

Beneficii:

 • Întăreşte sistemul de apărare al organismului împotriva răcelilor, gripei sau infecţiilor (inclusiv cele cutanate)
 • Fortifică sistemul imunitar, ameliorând episoadele de gripă sau răceală
 • Ajută în tratarea celor mai frecvente afecţiuni întâlnite la schimbarea de anotimp: dureri în gât, febră, gripă și răceală, infecții respiratorii, bronșită cronică, sinuzită cronică, migrene, astenie.

Tonice apicole – adevărate cocktailuri de substanţe nutritive

Tonicele apicole ApiLand conţin toate produsele apicole recomandate pentru întărirea sistemului imunitar şi creşterea nivelului de energie al organismului.

Tonicul apicultorului – mix optim de vitamine pentru o imunitate de fier

Conține: lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen.

Tonic regal – energizant natural cu efect imunizant

Conține: lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng.

Tonic junior – aliatul copiilor pentru imunitate și vitalitate

Conține: lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale.

Tonicele apicole au avantajul de a fi deja dozate în fiole, fiind uşor de transportat şi de administrat oriunde te-ai afla.

Beneficii:

 • Întăresc sistemului imunitar
 • Protejează organismul de viroze şi infecţii
 • Oferă energie şi vitalitate organismului
 • Sunt foarte uşor de păstrat şi administrat datorită modului în care sunt ambalate.

Polen crud – cel mai pur şi complet superaliment

Polenul crud are în compoziţia sa toate mineralele prezente în organismul nostru, dar şi majoritatea vitaminelor şi principalele enzime şi proenzime, alături de multe alte elemente active, vitale pentru sănătatea noastră. Fiind unul dintre cele mai pure şi mai complete alimente, acesta a fost utilizat încă din Antichitate de către egipteni şi chinezi ca medicament natural şi factor de întreţinere a organismului.

Beneficii:

 • Fortifică sistemul imunitar al organismului
 • Reface flora intestinală, protejând astfel sistemul digestiv (cea mai importantă componentă a sistemului imunitar)
 • Diminuează oboseala cronică, redă vitalitatea şi buna dispoziţie
 • Este un excelent antianemic şi vitaminizant, recomandat în special persoanelor foarte ocupate, stresate sau aflate în convalescenţă.

Pachete cu produse apicole – perfecte pentru întărirea sistemului imunitar

Pentru a-ţi face alegerea mai uşoară, am creat 4 pachete complete pentru imunitate, ce conţin produse apicole recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului imunitar: lăptişor de matcă pur, tonice apicole, polenuri crude, miere de Manuka, tinctură de propolis sau miere crudă. Le poţi achiziona pentru consumul familiei tale sau le poţi face cadou celor dragi pentru a-ţi arăta grija pentru sănătatea lor.

Poţi opta pentru: Pachetul Imunitate, Pachetul Imunitate şi Energie sau Pachetul Pemium. Special pentru copii, am creat Pachetul Junior, ce conţine produse apicole recomandate pentru creşterea imunităţii şi dezvoltarea optimă a celor mici.

Beneficii:

 • Întăresc sistemul imunitar şi cresc rezistenţa la efort fizic şi intelectual
 • Previn şi ameliorează simptomele specifice afecţiunilor respiratorii
 • Ajută la recuperarea mai rapidă după boală
 • Combat oboseala și favorizează eliminarea stresului.