Sa va ingrijiti de emotii inseamna sa preveniti aparitia problemelor in corpul fizic

Tot ce tine de boli, tulburari, dureri, fizice si psihice, au la origine un concept fals. Ce este un concept fals?

Este o credinta ce nu e in acord cu legile universului care sunt : pace, intreg, complet, bucurie, abundenta, entuziasm, iubire, credinta.

Initial aceasta convingere are forma unui gand care revine des, asupra caruia incepem sa ne concentram atentia pana ce el devine o evidenta pe care nu o mai punem sub semnul intrebarii. Cel mai adesea, materializarea este inconstienta, respectiv nu stiti ce faceti prin maniera in care va lasati gandurile sa va copleseasca.  Adica gandul repetitiv, nedetectat, va genera o emotie grea. Fiecare gand genereaza o emotie. Daca sunteti decuplat de emotiile ce le traiti, nu constientizati la ce nivel profund sunteti trist, frustrat, furios, depresiv. Si in acest timp, emotia respectiva nu sta pe loc, ci isi incepe cristalizarea in corpul energetic, incetinindu-va chakrele. In cele din urma, corpul fizic va va informa despre aceasta cristalizare, intr-un mod de obicei dureros. Fiti deci atenti la ce simtiti, alegeti sa vibrati pace si usurinta pe drumul vostru de lumina.

Chakra plexului solar este soarele vostru interior.

Calitatea principala a soarelui este stralucirea. Fiti o persoana stralucitoare, concentrati-va pe propriul sentiment de multumire si impacare cu sine, cu ceilalti, cu universul.

Trebuie sa fiti in certitudinea ca va sunteti cel mai bun prieten posibil. Angajati-va sa fiti propriul terapeut! Ca si soarele, incalziti-va inima gratie atentiei pline de bunavointa ce invatati sa o purtati catre propria persoana. Apoi sentimentul de armonie interioara, certitudinea valorii personale sunt alte dovezi ale unei bune functionari ale acestei chakre. Fiti persoana care apreciaza si recunoaste caracterul unic al oricarei fiinte.

Cat mai des acordati-va timp sa meditati indreptandu-va atentia pe chakra plexului solar. Vedeti-va locuind acolo, exprimand si stralucind in bucurie fiecare dintre calitatile voastre. Vizualizati culoarea purpuriu – auriu in toata fiinta voastra.

Afirmati “Sunt  renascut, sunt viata” pentru a restaura divinitatea uitata, pierduta, luata sau furata, impreuna cu darurile sale. Onorati-va, ca astfel sa va regasiti Esenta Divina si Plenitudinea.