Tractari auto Curtea de Arges si national. Migiup te aduce in siguranta acasa

Va oferim servicii complete de tractari auto in Curtea de Arges si zonele limitrofetransport auto si utilaje, precum si asistenta rutiera pentru:

  • autovehicule noi, autovehicule neinmatriculate etc.;
  • autovehicule defecte sau avariate:
  • tractare autovehicule la RAR, ITP, dezmembrari auto, programul „Rabla” etc.;
  • tractari auto pe autostrada;
  • transportarea unor autovehicule din tarile membre UE etc.

Suna la 0743885966

Tractari auto Curtea de Arges – Tractari Autostrada A1 – Asistenta Rutiera Arges

Firma noastra este specializata in servicii complete de tractari cu platforma auto si asistenta rutiera rapida in Curtea de Arges, judetul Arges si judetele limitrofe. La cerere, ne putem deplasa oriunde in tara. De asemenea, va oferim rapid servicii de tractari pentru autostrada A1. Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate.

Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea vehicolului dvs. indiferent de situatia in care se afla. Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Tractari auto in Romania si Uniunea Europeana

Platforma auto este permanent disponibila si ofera o acoperire totala a judetului Arges. Totodata ne deplasam pe orice distanta in Romania si Uniunea Europeana.

Program: NON-STOP, inclusiv de Sarbatori!

Tractari auto

Tractari auto non stop in orice situatie, indiferent de anotimp, cu o acoperire nationala. Oricare ar fi avaria, CONTATI PE MIGIUP!

Serviciul de tractari este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la nivel national. Efectuam servicii de tractari auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat intern cat si international. Platformele noastre sunt sigure!

SUNA la 0743885966

Viziteaza pagina noastra de Facebook aici : https://www.facebook.com/Tract%C4%83ri-Auto-Migiup-107327485087312/

Tractari Auto Externe

In cazul in care doriti sau ati achizitionat deja o masina noua sau second-hand din strainatate, puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre de transport auto international.

Suna la 0743885966