Traduceri autorizate și legalizate în București

Alegand SMME Traduceri veti beneficia atat de un raport calitate-pret excelent cat si de experienta vasta a traducatorilor din cadrul biroului de traduceri autorizate si legalizate Bucuresti.

DIN / IN CE LIMBI INTERNATIONALE TRADUCEM?

Puteți apela oricând la noi pentru traduceri autorizate si legalizate în și din: engleză, daneza, germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, maghiară, greacă, poloneză, rusă, bulgară, cehă, slovacă, slovenă, croată, sârbă, olandeză, norvegiană, finlandeză, turcă, suedeză, albaneză, macedoneană, bosniacă,  letonă, estona, lituaniană, thailandeză, chineză, japoneză, arabă, ebraică.

CUM PUTETI LUA LEGATURA CU NOI? Va stam la dispozitie NON-STOP.

SMME Traduceri autorizate Bucuresti este o societate românească al cărei domeniu de activitate îl constituie  învățarea limbilor străine, servicii de traducere și servicii interpretariat la preturi competitive atat pentru piata locala din Bucuresti si Ilfov cat si pentru restul Romaniei.

Centrul nostru este furnizor de formare profesională în domeniul comunicării în limbi străine.

SMME Traduceri legalizate Bucuresti înțelege necesitățile fiecăruia dintre beneficiarii săi și se pliază pe nevoile și programul acestora, oferind o gama de servicii largă, care să satisfacă cererile pieței, pe diferite nivele.

În cadrul centrului se organizează cursuri de formare profesională, cursuri de specializare și perfecționare în domeniul comunicării în limbile străine.

Serviciile noastre de traduceri autorizate Bucuresti si traduceri legalizate Bucuresti se adresează atât persoanelor fizice, prin traduceri, cursuri și translații în diferite ocazii – formale sau informale, cât și persoanelor juridice, oferind aceeași gama de servicii, la prețuri avantajoase, adaptate bineînțeles volumului de lucru.

Efectuăm traduceri autorizate Bucuresti, traduceri legalizate Bucuresti simple și translații, având peste 50 de colaboratori, traducători și translatori autorizați de Ministerul Justiției, specializați pe


diferite domenii: juridic, tehnic, agricol, medical, etc, putând acoperi un număr mare de pagini traduse pe zi și având disponibilitatea  pentru deplasări și  lucru în echipa.

Profesionalismul nostru și înalta pregătire a formatorilor, traducătorilor autorizati și interpreților cu care colaborăm explică de ce în portofoliul firmei noastre sunt incluse importante nume ale unor instituții și companii.