Bicicleta Tris: Bicicletă electrică de înaltă performanță

Tris, cu sediul în Italia, a venit cu o nouă senzație de ciclism, care cred că poate lua lumea în asalt. Ei o numesc Tris Bike și nu este decât o revoluție. Este un trike electric basculant inovator și cu adevărat unic, construit cu un scop unic: plăcerea. Oferiți naveta dvs. un unghi complet nou de inovație sportivă cu această plimbare rapidă, stabilă și plăcută.

Inovație de ciclism electronic

Tris Bike va schimba modul în care vedeți ciclismul. Este alimentat cu pedale, dar vine, de asemenea, însoțit de un motor electric ZEHUS all-in-one de a doua generație, de 250 W, alimentat de o baterie litiu-ion de 30 volți care se poate încărca complet în aproximativ 3 ore.

Tehnologia specială KERS încorporată în baterie vă permite să o încărcați parțial dintr-o formă de frânare regenerativă, care vă ajută să păstrați autonomia și să reduceți timpul de încărcare general.

Bicicleta oferă aproximativ 30 km (18,5 mile) de autonomie cu asistență electrică completă, făcându-l capabil să vă ajute de-a lungul momentului când aveți nevoie. Ceea ce face Tris Bike cu adevărat specială, totuși, este manevrabilitatea și stabilitatea sa pe șosea.

Înclinare pentru viraje rapide; stabilitate de neegalat

Bicicleta Tris este capabilă să se încline până la 30 de grade în ambele direcții pentru cea mai agilă și agilă experiență de virare pe care probabil o veți obține în orice ciclu, în special pe un trike. Permite Tris Bike să navigheze prin obstacole urbane strânse și să manevreze cu precizie în cazul în care alte cicluri ar fi forțate să încetinească, să se oprească sau să ia ocoliri.

Sistemul Tilting Wheel Wheel System (TFWS) și Tilting Block System (TBS) sunt secretul inovator pentru ceea ce face Tris special în industrie. Este o tehnologie brevetată de la Tris, care permite acestui brand să ofere exclusiv această capacitate de ultimă oră. În plus, designul cu 3 roți vă oferă un nivel de stabilitate pe care bicicletele nu îl pot. Pe măsură ce vă opriți pe o bicicletă normală, trebuie să puneți cel puțin un picior pe podea pentru a rămâne în poziție verticală. Cele trei roți ale bicicletei Tris Bike vă mențin în poziție verticală, confortabilă și stabilă când ajungeți la semafoare. Puteți să vă păstrați poziția de călărie pentru o declanșare drăguță și rapidă când toată lumea începe din nou să se miște.

Construită pentru viață

Bicicleta Tris este, de asemenea, construită pentru viață. Modelul Tris Fix vine cu trei puncte de încărcare pentru marfă, permițându-vă să încărcați până la 50 kg (110 lbs) de cumpărături, cărți și orice alte echipamente de care aveți nevoie în viața de zi cu zi. Acesta este un vehicul construit pentru viață, fie el în oraș sau la țară.

Bicicletele sunt, de asemenea, construite pentru o bază de utilizatori diversă, cu nevoi diferite. Cadrele din oțel unisex sunt rezistente și pot rezista la o viață grea pe drum. Mai mult, puteți regla cu ușurință înălțimea scaunului și a barei pentru a se potrivi călăreților de la 1,5-1,95 m înălțime (5’11 ”până la 6’4”).

Alegeți din gama de biciclete Tris

Gama constă în prezent din trei modele:

  • Tris Fix – bicicleta emblematică cu toate caracteristicile
  • Tris Split – o altă opțiune electrică care se poate dezasambla cu ușurință pentru depozitare rapidă
  • Tris Light – versiune non-electrică pentru o experiență pură a pedalei

Unitățile sunt proiectate și asamblate în Italia și sunt disponibile în prezent în Italia, Germania și Marea Britanie prin intermediul unor comercianți selectați. MSRP estimat este de 3.285 USD pentru Tris Fix, produsul emblematic. Aflați mai multe despre acest nou concept revoluționar de ciclism astăzi.

Sursa: Tris Bike