Tu unde îți repari mașina? Ghid pentru alegerea unui service auto

Unul dintre oamenii de succes din lumea industriei service-urilor auto din Bucuresti este Florin Voicu (Ideal Visar Service), invitat astazi la emisiunea „Business Philosophy”.

Cu experiență vastă în management, Florin gestionează toata activitatea de la Ideal Visar Service. Cariera lui ar putea fi subiectul unui roman, însă, pe scurt, validarea acesteia o dau anii petrecuți în curtea gigantului Dacia.

Din 2011, Florin Voicu a lucrat la doi importanți dealeri, iar responsabilitățile lui au fost multiple. Începând cu gestionarea relației cu compania “mamă”, continuând cu cea a parcului auto, a accesoriilor, a anvelopelor pentru clienți, a mașinilor pentru închiriat, a relației cu transportatorii sau a relației cu mari companii etc.

Managerul Ideal Visar Service a discutat împreună cu moderatorii Romeo Chiriac și Mihai Igiroșanu un subiect important, încercand să le dezvăluie oamenilor cum să se ferească de “țepele” de care le primesc atunci când apelează la service-uri care un profitul înaintea calității.