Bicicletă electronică Reevo hubless: Construită pentru ciclistul urban modern

Bicicletele electrice sau bicicletele electrice reprezintă viitorul transportului. Aceste mașini ușoare sunt rapide, elegante și oferă cele mai bune inovații în tehnologie. În special, bicicleta electrică Reevo hubless oferă cea mai bună valoare clienților.

Acest brand de biciclete electronice are caracteristici de ultimă oră și o estetică foarte plăcută. De fapt, e-bike-ul Reevo pare că aparține chiar pe setul unui film SF, mai ales cu rama sa elegantă, neagră, și cu lumini LED autonome.

Dar, nu ne crede doar pe cuvânt! Citiți despre caracteristicile bicicletei electrice Reevo aici pentru a vedea cât de impresionant este acest produs!

Cadru ușor cu putere.

Reevo este fabricat din aliaje ușoare și este fabricat din cele mai durabile materiale. Puteți merge ușor cu bicicleta electrică cu ajutorul funcției de pedală asistată. Sau, puteți să vă așezați și să apăsați accelerația de pe bicicletă pentru o plimbare complet fără efort!

Reevo urcă până la douăzeci și cinci de mile pe oră și poate fi utilizat cu pedalarea asistată până la treizeci și șapte de mile. Bateria Reevo vine la 48V, iar motorul Reevo oferă până la 750 de wați de putere.

Iluminare automată.

Pe lângă faptul că are o construcție elegantă și puternică, Reevo oferă funcții suplimentare care îl fac ideal pentru utilizare în orice moment al zilei. Un senzor de lumină ambientală detectează întunericul și pornește și oprește automat farurile ultra-luminoase și lumina din spate. Deci, puteți rămâne în siguranță, indiferent când călătoriți. Reevo-Hubless-eBike-Autonom-LED-Lights Luminile LED autonome.

Deci, odată ce se întunecă, bicicleta dvs. se va aprinde. Există faruri în partea din față a bicicletei, situate în roți, care se aprind în albastru. Și, bicicleta vine și cu stopuri. Acestea funcționează ca lumină de frână și semnalizare!

Prietenos cu Smartphone-urile

Reevo este, de asemenea, complet integrat cu tehnologia smartphone-urilor. Puteți plasa telefonul în suportul pentru smartphone și puteți utiliza aplicația Reevo pentru a urmări bicicleta și pentru a primi alerte.

Protecție antifurt.

În cele din urmă, Reevo este complet echipat cu măsuri de securitate de ultimă generație. Deci, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea bicicletei sau furarea acesteia. După cum am menționat anterior, puteți urmări bicicleta dvs. în orice moment cu o aplicație. În plus, însă, Reevo are o blocare biometrică. Cu alte cuvinte, bicicleta se blochează și se deblochează cu amprenta! Deci, ești singura persoană care îți poate folosi bicicleta. Reevo-Hubless-eBike-Fingerprint-Reader cititor de amprente.

Reevo are, de asemenea, detectoare de mișcare și o blocare automată a roților, astfel încât nu va trebui să vă deranjați să cumpărați o bicicletă. Dacă cineva încearcă să vă miște sau să vă fure bicicleta, veți primi o alertă, iar bicicleta dvs. va declanșa o alarmă. Într-adevăr, nu puteți obține o bicicletă care oferă o securitate mai bună decât aceasta!

Costul și disponibilitatea bicicletelor electrice Reevo.

Bicicletele electrice Reevo se află în prezent în etapa de precomandă. Vă puteți precomanda bicicleta Reevo online! Aceste biciclete electronice vin în jur de 2.200 USD pentru precomandă.

Însă vor crește prețul la aproximativ 3.350 USD după etapa de precomandă. Deci, ia-ți bicicleta electronică Reevo hubless cât poți! Prețul ar putea părea puțin scump, dar acestea sunt unele dintre cele mai bune biciclete electrice disponibile!