Prima bicicletă electrică de mers pe jos din lume pentru exerciții cardio cu impact redus

Prima bicicletă electrică de mers pe jos din lume pentru exerciții cardio cu impact redus

Bicicleta electrică de mers pe jos Lopifit este o bandă de alergat electrică asistată și o bicicletă combinată – un mod inovator de mișcare și exerciții. A fost inventat în capitala lumii pentru biciclete – Olanda. Obiectivul era să te bucuri de aer liber în timp ce faci mișcare (nu la sală). Lopifit oferă un impact fizic redus excelent, exerciții cardio ridicate în timp ce faceți naveta – cu briza în păr și soarele pe față.

Baterie și kilometraj

Bicicleta este propulsată de un motor de 350W, alimentat de o baterie de 48V 20 Ah litiu-ion care întoarce banda de alergare în timp ce mergi. Bateria va genera energie pentru un călăreț obișnuit, pentru a obține 30 până la 50 de mile pe încărcare, făcând bicicleta o formă viabilă de transport local de navetiști. Afișajul are o bară, care vă arată starea bateriei.

Lopifit dispune de trepte de viteză reglabile cu mai multe viteze. Pilotul poate alege viteza pe care o dorește – de la 3 la 20 MPH. Bicicleta are un cadru robust din oțel acoperit cu pulbere, de înaltă calitate, fabricat dintr-un material durabil, având în vedere confortul de utilizare. La fel ca alte biciclete, Lopifit necesită spațiu minim pentru parcare. Este ușor de manevrat prin trafic intens de oraș, destinații turistice etc. În plus, face călătoria distractivă în timp ce vă bucurați de aer liber.

Nu se poate pedala, nicio problemă

Cererea este în creștere pentru soluții de transport durabile, ecologice, sănătoase și economice. Acesta este motivul pentru care numărul de navetiști e-bike din întreaga lume crește rapid pe o bază anuală. Dar ce se întâmplă cu călăreții care nu pot pedala din anumite motive – probleme comune sau alte afecțiuni care îi împiedică să meargă cu bicicleta?

Designul unic fără pedale sau scaune al lui Lopifit oferă o opțiune alternativă de biciclete electrice. Permite pietonilor, motocicliștilor, skateboarderilor și patinatorilor cu role / inline posibilitatea de a folosi drumul.

Informații despre prețuri

Actualizat la 25 februarie 2021: versiunea de bicicletă electrică Lopifit GEN 1 este prima serie de producție a acestor uimitoare biciclete care vor fi fabricate și asamblate complet în Olanda. Este disponibil în 4 culori – negru, albastru, verde și roșu. Puteți obține cea care vi se potrivește cu 2.895 USD de pe site-ul oficial al companiei.