Care sunt cele mai populare tipuri de ghiozdane in anul scolar 2021-2022?

Anul scolar a inceput deja, insa niciodata nu este prea tarziu sa fie cumparat ghiozdanul pentru copii.

Desi parintii incep pregatirile pentru noul an scolar cu mult timp inainte, chiar din timpul verii, din diferite motive sunt nevoiti sa mai faca investitii si in timpul anului scolar. Cu toate ca pentru produsele consumabile, de tipul caietelor si instrumentelor de scris, acest lucru este evident, cand vine vorba despre ghiozdane scolare, acestea sunt inlocuite in cursul anului fie din cauza ca s-au rupt si nu mai pot fi reparate, fie deoarece copilul nu mai vrea sa mearga la scoala decat cu un ghiozdan similar cu cel vazut la o colega.

Desi parintii urmaresc anumite criterii, cum ar fi dimensiunile, rezistenta, ergonomia, atunci cand cumpara ghiozdane scolare pentru copiii lor, acestia din urma sunt fermecati de ghiozdanele cu diferite modele sau imprimeuri. Prin urmare, cele mai populare ghiozdane de la inceputul anului scolar 2021-2022 sunt urmatoarele.

Ghiozdanele cu eroi din desenele preferate

Piata rechizitelor scolare este una foarte vasta si, indiferent ca este vorba despre ghiozdane, penare sau caiete, cele care sunt imprimate cu eroii din desenele preferate ale copiilor sunt cele mai populare.

Daca este vorba despre copiii mici, care merg la gradinita, sau cei din clasele primare, ghiozdanele pe care acestia si le doresc sunt cele colorate si care au tot felul de desene, dar mai ales printese, eroine sau eroi din desenele animate care sunt la moda acum.

Ghiozdanele tip troler

De asemenea, un alt model de ghiozdan preferat in acest an a fost si cel cu troler, pentru care parintii si copiii cad de acord ca este foarte practic. Acestea sunt foarte potrivite mai ales in cazul copiilor mai mari, care au mai multe carti si caiete de dus in ghiozdan zilnic, astfel ca si greutatea acestuia este una destul de mare, care le poate solicita spatele si oasele, care sunt in plin proces de crestere si dezvoltare.

De aceea, un ghiozdan care este echipat cu roti ii va scuti pe acestia de un efort fizic important, fiind totodata si foarte frumoase si la moda.

Ghiozdane smart

Tehnologia a evoluat atat de mult incat este posibil ca telefonul mobil sa poata fi incarcat, de exemplu, la ghiozdan. Un astfel de ghiozdan smart este dotat cu un cablu USB, care poate fi conectat la o baterie externa, si un port USB, la care se poate incarca telefonul sau chiar laptopul.

Un astfel de ghiozdan este destinat, in special, copiilor mari si chiar adultilor, datorita functiilor cu care este echipat, fiind astfel potrivit atat la scoala, cat si la birou. In plus, cele mai multe astfel de ghiozdane sunt si impermeabile, tot continutul acestora fiind in siguranta, impotriva umiditatii.

Pe langa aspectul estetic, parintii trebuie sa acorde o atentie deosebita criteriilor pe care un ghiozdan le intruneste. Acesta trebuie sa aiba dimensiunile potrivite pentru varsta si inaltimea copilului, sa fie solid si ursor, dar mai ales ergnomic, astfel incat sa poata distribui greutatea carata intr-un mod echilibrat, pe ambii umeri.