Citeste povestea elefantului … verde!

Va mai amintiti povestea aceea cu 4 oameni care au fost legati la ochi si pusi sa pipaie un elefant? Fiecare mangaia o alta parte a elefantului: unul trompa, unul coada, unul urechea, altul burta (sau alte parti ale corpului). Au fost rugati sa identifice ce animal este acela. Cum elefantul este…mare si fiecare dintre cei patru avea acces doar la o mica particica din el, oamenii nu si-au dat seama ce animal era in realitate. Unul a crezut ca e girafa, altul hipopotam…. altul cal si fiecare credea ca el are dreptate.

Asadar, pana nu vezi intregul, nu ai acces decat la un … adevar relativ.

Daca si tu esti fan Elefant si vrei sa pipai nu doar o bucata ci intregul animal, ai acum ocazia sa vezi cum arata elefantul verde!

Intre 22 si 28 iunie 2020  Zilele Elefant.ro  te intampina cu reduceri de pana la 90!. De ce? Implineste 10 ani de activitate.

Desi cartile sunt cele care ne duc cu gandul la Elefant.ro, oferta este acum mai diversificata. De la accesorii, cosmetice, electice, homedeco, ori suplimente nutritive.

Daca si tu iti amintesti cu drag de elefantiul verde, intra si vezi online ce te atrage acum la el si alege ce parte a lui iti este mai familiara!