Delegatie la targul IFAT EURASIA Istanbul (26 – 28 aprilie 2023)

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează o delegație de informare la  târgul internațional pentru tehnologii de mediu, IFAT EURASIA Istanbul. Aceasta este adresată autorităților publice locale și centrale, dar și companiilor private, interesate de această temă. 

Delegația va avea loc în perioada 26 – 28 aprilie 2023 și va include participarea la un eveniment de informare organizat în cadrul targului IFAT EURASIA,  vizite și întâlniri în cadrul târgului efectuate la diverse companii expozante.

IFAT Eurasia reunește pe lângă Standurile naționale comune din Germania, Austria, Elveția și Cehia și participanți și actori din sectorul de mediu dintr-o zonă geografică extinsă, incluzând Turcia, aria Balcanilor, Comunitatea Statelor Independente, Orientul Mijlociu, Nordul Africii.

În ultimii ani, târgul și-a consolidat poziția de lider în regiune printre târgurile de mediu.

Sfera de interes acoperă domenii precum tehnologii de apă și apă reziduală, colectare și epurare, reciclare, valorificare energetică a deșeurilor, soluții de curățare urbană și salubrizare, gestionarea și prevenirea poluării, tehnologii de măsurare, control și testare în laborator, cercetare, dezvoltare, transfer de tehnologie, alte servicii, precum și sănătate și securitate în muncă.

Târgul se adresează atât mediului privat, cât și  agențiilor guvernamentale și administrațiilor locale.

Numeroase nume mari din branșele vizate au fost deja anunțate ca expozanți la târg, precum Xylem, Hach Lange, Benli, Disan, Öz-Kann, Tomra Sorting, Teksin, Polat, DKY, Gea Westfalia și İdeal Makina. IFAT Eurasia va cuprinde din nou un program de conferințe de primă clasă, iar atelierele de lucru și sesiunile de discuții și dezbateri vor asigura oportunități interesante de networking și transfer de cunoștințe.

Planificarea deplasării și a programului, achiziționarea biletelor de avion, organizarea mijloacelor de transport pe teritoriul orașului Istanbul și a cazării, achiziționarea biletelor de intrare la târg și organizarea programului sunt sarcini pe care le preluăm cu plăcere. În același timp oferim însoțirea și consilierea specializată a delegației pe întreaga perioadă a deplasării.