In Parcul Tineretului sportul este accesibil tuturor

Ne dorim ca vara aceasta să continuăm să facem sportul accesibil tuturor și să încurajăm cât mai multe persoane să descopere activități sportive noi, în aer liber!

Situat in sectorul 4 al Bucurestiului, Parcul Tineretului are cea mai mare suprafata dintre parcurile Bucurestiului, aproximativ 200 de hectare destinate odihnei si recreerii locuitorilor din cartierele de locuinte din imprejurimi.

Vezi ce poti face atat tu, cat si copilul in parc.

In primul rand o vizita in Parcul Tineretului este un prilej insa de a va bucura de natura si liniste. Sau te poti bucura de o plimbare cu bicicleta:

i’Velo

La intrarea de la intersectia si statia de metrou Tineretului are mare succes I’Velo, singurul proiect national de bike-sharing. Poti inchiria una dintre cele 160 de biciclete cu un act de identitate, pentru 1 ora sau 24 ore.

Parcul Tineretului biciclete i'Velo

Gratuitate pot avea pentru 2 ore pensionarii, in baza actului de identitate si a talonului de pensie si persoanele cu varste intre 14 si 16 ani cu un act de identitate.

Poti rezerva si online o bicicleta.

I’Velo este prezent in Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Sibiu, Alba Iulia si Oradea. Cu 10 centre de inchiriere a bicicletelor si aproximativ 1.000 de biciclete,

Aparate fitness pentru adulti  

Nu am gasit aparate de fitness, insa in parcul Lumea Copiilor, care este adiacent, vei gasi din belsug.

Daca vrei sa faci sport, o poti face si acasa. Iti poti alege aparatele de care ai nevoie, iar daca nu stii care este cel mai potrivit, vei primi indrumarea in magazin. Doar fa o vizita la magazinul Decathlon cel mai apropiat de tine sau comanda online!