Educație verde – Pe ce piloni construim viitorul. Inocenta si nucul ca remediu pentru consecventa si adaptabilitate la schimbari

Emisiunea ”Educație verde”, programată în această seară de la ora 18:00 la Canal 33, a avut ca subiect principal modul în care românii se pregătesc să se adapteze la cerințele dezvoltării durabile.

Dezvoltarea durabilă este o abordare a planificării economice care încearcă să stimuleze creșterea economică, păstrând în același timp calitatea mediului pentru generațiile viitoare.

Invitata moderatorului Laurențiu Ciornei a fost Paula Munteanu, doctor în economie și director executiv al asociației Alianță Pentru Pădure.

Ileana Vlăduț, terapeut și invitat permanent al emisiunii ”Educație verde”, a prezentat rubrica ”Taina verde”.

Arborele perioadei 21-30 aprilie este nucul. Si in terapia florala Bach nucul este folosit ca remediu pentru a depasi schimbatile din viata noastra si pentru a deveni mai consecventi.

Floarea zilei de astazi este bujorul , iar animalele simbol ce ne insotesc aceste zile (in vis sau in realitate) sunt pinguinul, coiotul si vipera.

Tematica universala este cea a inocentei si a inovarii si ne aduce energie pentru a putea depasi haosul din viata noastra. Marte, astrul razboinic, ne insoteste mai intens incepand de maine, timp de 8 zile, potentand initiativele si actiunea.

(VIDEO) Taina verde – Inocenta si nucul, ca remediu floral pentru consecventa si adaptarea la schimbari

Vizioneaza integral emisiunea Educație verde – Pe ce piloni construim viitorul.