reTyre: Sistem de anvelope modular cu tehnologie integrată cu fermoar

Dacă ești un biciclist dornic, întâlnești terenuri diferite sub roți aproape în fiecare zi. Dacă plănuiți o vacanță în aer liber, atunci va trebui să vă planificați diferite anvelope pentru biciclete pe care să le luați cu dvs. și asta adaugă o mulțime de bagaje suplimentare, ca să nu mai vorbim de o mulțime de probleme. Experții în ciclism de la reTyre au venit cu o soluție: sistemul modular de anvelope reTyre.

Ce este o anvelopă „modulară”? Cum functioneazã?

Conceptul de anvelopă „modulară” este o acoperire special concepută pentru un set implicit de anvelope pentru biciclete, care modifică suprafața de rulare și stilul anvelopei, fără a fi nevoie să schimbe complet anvelopa. În circumstanțe normale, dacă doriți să comutați între diferite stiluri de anvelope, atunci trebuie să scoateți întreaga anvelopă și să o înlocuiți cu una nouă. Asta necesită timp și energie.

Sistemul modular nu necesită mai mult de un minut. Pur și simplu scoateți „pielea” din geanta de depozitare, aliniați-o pe anvelopă și apoi închideți-o cu fermoar. Da, aceasta este o anvelopă care acoperă fermoarele chiar deasupra anvelopei dvs. de bază, pe care o numim reTyre One.

Piei diferite pentru diferite terenuri

Există patru piei principale pe care le poți păstra în geanta de transport, care se potrivește perfect în rucsacul tău. Acestea sunt după cum urmează:

Winter Traveller – Conceput special pentru călărie urbană iernată, unde gheața și asfaltul se întâlnesc într-un unison perfect al călărei dificile. Acestea oferă tracțiune și echilibru.

Gravel Chaser – Când călătoriți pe teren natural mediu-accidentat, acestea sunt exact banda de rulare potrivită pentru a asigura performanțe optime și o călătorie mai ușoară și mai ușoară.

Trail Rider – Acestea sunt pentru traseele de munte și pădure, unde nimic pe pământ nu este sigur, un moment alunecos sau noroios, iar celălalt plin de stânci, ramuri și multe altele.

Ice Racer – Această piele se potrivește acelor locații cu cele mai sălbatice, cele mai aspre și mai lungi ierni cu zăpadă și gheață aparent nesfârșite. Aceasta este adevărata piele de iarnă a țării.

Ușor, compact și portabil

Spre deosebire de nevoia de a transporta anvelope întregi de bicicletă în portbagajul mașinii sau al autoutilitarei, piei modulare ale anvelopelor reTyre se pot potrivi într-o geantă de călătorie la îndemână, care se depozitează frumos în rucsac, portbagaj sau oriunde altundeva vrei să o pui. Când întâlnești un teren nou, tot ce trebuie să faci este să te oprești, să alegi o piele nouă, să o fixezi peste reTyre One și apoi să o derulezi.

Inovație brevetată, prima mondială

Ideea pare atât de simplă și totuși atât de strălucitoare în același timp. Este o tehnologie brevetată mondială, care deja ia piept pieței, cu 8.000 de piei reTyre din prima generație vândute deja clienților fericiți.

reTyre te ajută să fii pregătit pentru orice, oricând.

Pentru a aplica acest sistem uimitor propriei biciclete, este nevoie doar de câțiva pași simpli.

Pasul 1: Cumpărați anvelopa de bază reTyre One. Modelul standard Wire este de 29 EUR (aproximativ 35 USD), iar modelul Premium este de 56 EUR (aproximativ 68 USD). Avantajul de a merge Premium este că obțineți o anvelopă mai ușoară și pliabilă cu talon din Kevlar.

Pasul 2: Adăugați skin-uri reTyre. Prețurile pentru fiecare tip sunt următoarele:

– Călător de iarnă: 56 € (aproximativ 68 USD)

– Gravel Chaser: 38 EUR (aproximativ 46 USD)

– Trail Rider: 38 € (aproximativ 46 USD)

– Ice Racer: 74 € (aproximativ 90 USD)

Odată instalat, cu siguranță vă veți întreba ce ați făcut vreodată fără acest sistem inovator și adaptabil. Obțineți o aderență perfectă în câteva secunde cu sistemul de piele al anvelopei modulului reTyre.