SI CEI MICI FAC FAPTE MARI! EDITIA A VIII- A, 2020

SI CEI MICI FAC FAPTE MARI! EDITIA A VIII- A, 2020

ECOTIC BAT continuă proiectul prin intermediul căruia se adresează celui mai tânăr public al său, copiii de grădiniță, cu mesaje dedicate, transmise de un personaj haios și cu mare priză la cei mici (Ecoterrianul). Proiectul, ajuns la cea de-a VIII-a ediție își deschide porțile pentru toate grădinițele interesate de protecția mediului și colectarea separată.

Miza acestei campanii este educarea timpurie a noii generații în ceea ce privește comportamentul responsabil față de mediu.

Grădinițele participante în proiect vor primi un set de materiale potrivite pentru susținerea unor ore de educație ecologică, scopul fiind ca cei mici să înțeleagă ce înseamnă deșeurile de baterii și acumulatori, ce conțin acestea și de ce este important ca bateriile uzate să nu ajungă la groapa de gunoi, ci la reciclare.

Copiii vor avea oportunitatea de a afla despre substanțele toxice, despre materiile prime valoroase care se pot recupera din deșeuri și în același timp, pot colecta bateriile uzate în recipienții puși la dispoziție de ECOTIC BAT. În tot acest proces invităm și părinții și prietenii celor mici să se implice, astfel încât mesajul și informațiile să fie  răspândite în comunitate.