Signify urmărește dublarea impactului pozitiv după obținerea neutralității emisiilor de carbon

Signify urmărește dublarea impactului pozitiv după obținerea neutralității emisiilor de carbon

Signify a atins în 2020 neutralitatea emisiilor de carbon pentru toate operațiunile sale la nivel global și pragul de 100% pentru utilizarea energiei regenerabile, reușind, totodată să evite generarea deșeurilor în facilitățile de producție pe parcursul întregului an.

Cu o rată de performanță a sustenabilității de 99% în rândul furnizorilor, obiectivul de 90% stabilit pentru 2020 a fost cu mult depășit. Asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajații săi a fost una dintre prioritățile Signify, reușind totodată să înregistreze și cele mai înalte performanțe de siguranță de până acum.

Ne îmbarcăm într-o nouă călătorie pentru următorii cinci ani, cu scopul de a ne dubla impactul pozitiv asupra mediului și societății. Vom face acest lucru prin programul „Vieți mai luminoase, o lume mai bună”, care integrează scopul nostru și este parte din strategia companiei și modul în care ne desfășurăm activitatea”, a declarat Nicola Kimm, Șeful Departamentului de Sustenabilitate, Mediu, Sănătate și Siguranță al Signify.

Sinify a livrat din 2015 până în prezent aproape 3.000 miliarde de corpuri de iluminat cu LED, împiedicând astfel eliberarea a aproximativ 73.000 de kilotone de CO2 la nivel global. În plus, 84% din încasările din anul precedent au fost generate din portofoliul de produse, sisteme și servicii sustenabile.

Rămânem dedicați strategiei noastre de a crea un mediu sigur și durabil pentru noi toți și, mai ales, pentru generațiile următoare”, a spus Răzvan Copoiu, CEO Signify România și Europa de Sud-Est.