Tesla – noua reducere la prețurile modelelor sale în Statele Unite

Mișcarea a venit după ce mai multe guverne au anunțat că vor tăia din subvențiile acordate proprietarilor de mașini electrice începând din acest an.

Înainte de sfârșitul anului trecut, Tesla a redus drastic prețurile modelelor sale, în special în Statele Unite, Canada și în Marea Britanie. Mișcarea a venit după ce mai multe guverne au anunțat că vor tăia din subvențiile acordate proprietarilor de mașini electrice începând din acest an.

Acum, compania lui Elon Musk anunță o nouă scădere a prețurilor pentru mașinile vândute în Statele Unite. Această scădere a prețurilor are ca scop încercarea de a atrage mai mulți clienți și de a crește volumul de vânzări, care este noua prioritate principală a celor de la Tesla.

După anunțarea noilor prețuri, Tesla Model 3 pornește acum de la 41.900 de dolari, în timp ce Tesla Model S pleacă acum de la 84.990 de dolari. În primul trimestru, constructorul de mașini electrice a vândut 422.875 de automobile la nivel global, dintre care 10.695 au fost reprezentate de Model X și Model S.