Tehnologia S.E.G

Electromagnetismul este viitorul dezvoltării durabile a energiei. Energia infinită este posibilă și literalmente întruchipată în jurul nostru. Câmpul energetic toroidal, care înconjoară fiecare atom din univers, demonstrează posibilitatea unei energii infinite prin existența și aplicarea celor mai puternice fenomene bazate pe energie, cum ar fi atmosfera pământului. Gândiți-vă: dacă un câmp toroidal este capabil să cuprindă complet Saturn, trăgând mai multe miliarde de tone de material pe orbită pentru tot timpul, atunci cu siguranță îl putem folosi pentru a alimenta luminile din casele noastre! Alte surse de energie naturale, cum ar fi soarele, apa și vântul, sunt mult mai puțin fiabile. Vor fi întotdeauna zile înnorate, cu briză mică sau deloc. Hidroelectrica este o sursă mult mai sigură, deoarece debitul de apă este constant, dar este, de asemenea, limitat de controlul public.

Sursa de alimentare toroidală este disponibilă în abundență infinită pentru toată lumea. Până acum, pur și simplu nu am avut o modalitate de a-l folosi!

S.E.G. sursa de energie funcționează similar cu un generator hidroelectric, deși în loc de apă să împingă turbina, mișcarea electronilor din câmpul toroidal este cea care o antrenează. Torus-ul completează magneții circulari forma de undă amprentele electromagnetice puterea de a se mișca continuu, electricitatea este generată de mișcarea ciclică la fel ca orice altă turbină. Nu necesită altă sursă de combustibil, în afară de electroni care plutesc liber, care există peste tot în natură. Are un design modular, permițându-vă să stivuiți unitățile împreună. Conține rulmenți suspendați magnetic care nu produc frecare. Poate alimenta orice, de la vehicule, case și afaceri, atât urbane, cât și la distanță. Conectați mai multe unități împreună sau măriți dimensiunea și puteți alimenta un întreg oraș!

Un alt beneficiu al S.E.G. este portabilitatea. Unitatea este suficient de mică pentru a se deplasa cu ușurință de la un loc la altul și este ideală pentru cei care doresc să se deplaseze „off-grid”. Cercetarea și producția nu vor fi constrânse așa cum sunt astăzi. Mai ales în țările în curs de dezvoltare, unde puterea nu este abundentă. Inovatorii se vor putea stabili în cele mai îndepărtate zone ale planetei. Fabricile de producție vor putea funcționa fără sarcina de a plăti pentru energie furnizată public. Contactați-ne astăzi pentru a vă implica în timp ce ne pregătim pentru a aduce acest dispozitiv pe piață. O parte din fiecare tranzacție la Monatomic Orme este folosită pentru finanțarea acestui proiect.

Hydroelectric Generator Concept Sketch Searl Effect Generator Concept Sketch

S.E.G. sursa de energie funcționează similar cu un generator hidroelectric, deși în loc de apă să împingă turbina, mișcarea electronilor din câmpul toroidal este cea care o antrenează.