Tehnologie de energie solară plutitoare: Isifloating

Panourile solare sunt în fruntea tranziției atât de necesare către energiile regenerabile. Cu toate acestea, o serie de factori limitează aplicarea și eficiența panourilor solare convenționale. Tehnologia solară plutitoare rezolvă în mod eficient unele dintre aceste probleme, iar producătorii de Isifloating sunt mândri că sunt pionieri ai tehnologiei solare plutitoare. Tehnologiile solare plutitoare sunt mai ieftine și mai potrivite pentru zonele cu multă apă, dar spațiu limitat de teren. În plus, efectul de răcire al apei permite celulelor solare plutitoare să funcționeze mai eficient decât pe uscat.

De mai bine de 10 ani, Compania Isigenere a lucrat la perfecționarea tehnologiei lor flotante fotovoltaice, iar Isifloating este rezultatul tuturor eforturilor. Potrivit companiei, Isifloating este „cel mai înalt sistem calitativ, durabil și rentabil din lume”.

Design și caracteristici

Isigenere folosește un design unic și bi-plutitor pentru tehnologia Isifloating. Fiecare panou solar folosește materiale de cea mai bună calitate – HDPE albastru virgin, UV și aditivi antioxidanți. În plus față de materialele de înaltă calitate, compania folosește cel mai eficient proces pentru construcția panourilor solare – turnarea prin injecție. Această tehnică aplicată pe scară largă produce cele mai durabile și precise materiale. Pentru a spori durabilitatea și longevitatea, există o grosime minimă de 3 mm în orice parte a plutitorului, iar zonele expuse non-UV sunt chiar mai groase.

Sigur

Panoul solar respectă standardele ridicate de siguranță cerute în industrie. Configurarea oferă un acces ușor și sigur de mers pe jos pentru cei implicați în curățenie și sarcini de întreținere de rutină. Materialele de înaltă calitate utilizate în construcția sa minimizează riscul unei defecțiuni, sporind și mai mult siguranța acesteia. Panourile solare au, de asemenea, o mare stabilitate și flotabilitate, fiecare dintre ele capabil să găzduiască o încărcătură de 240 kg. Dacă vă întrebați cum ar face față configurarea cu vântul, veți fi bucuroși să știți că designul aerodinamic, precum și unghiul de înclinare de 5 grade asigură o rezistență minimă la vânt.

Foarte adaptabil

Isifloating este destul de versatil și este potrivit pentru instalarea pe diferite corpuri de apă. Flotorul se sprijină deasupra terasamentelor apei și montajul rămâne intact chiar și atunci când nivelul apei scade. Dacă există constrângeri de resurse, puteți începe cu o mică plantă solară și apoi să o creșteți într-un mod flexibil. Sistemul poate rezista la vânturi puternice, valuri ridicate, temperaturi extreme și orice altceva aruncă elementele asupra acestuia.

Cost eficient

Întregul sistem Isifloating este proiectat să coste mai puțin decât instalațiile convenționale de panouri solare, precum și concurenții săi plutitori. Sistemul se mândrește cu un design cuplabil și stivuibil care facilitează depozitarea și transportul. În plus, procesul de instalare nu necesită personal specializat sau instrumente, deoarece setarea are foarte puține piese. Un echipaj de 4 persoane poate instala o instalație de 1 MW în termen de 17 zile, iar sistemul necesită de obicei puțină întreținere.

Beneficii pentru mediu

Tehnologia solară Isifloating deține numeroase avantaje față de configurațiile obișnuite de panouri fotovoltaice. Ei includ: Creșterea cu 10-15% a performanței energiei fotovoltaice datorită efectului de răcire Energia regenerabilă produsă este legată de un consum mai mare de energie Reducere de până la 85% a evaporării apei Îmbunătățirea calității apei și reducerea costurilor de infrastructură și întreținere Păstrează terenuri pentru agricultură, creșterea animalelor sau silvicultură

Informații despre cumpărare

Dacă sunteți interesat să achiziționați tehnologia solară plutitoare patentată Isifloating, puteți lua legătura cu compania Isigenere prin intermediul site-ului lor oficial.