Trendurile în Manichiură: Top 5 Culori Cele mai Căutate ale acestui Sezon și Cum le Poți Asorta

Manichiura este o formă de artă pe care femeile o adoră, deoarece le oferă o modalitate de a-și exprima personalitatea și gustul. În această toamnă, culorile pentru manichiură sunt extrem de importante, deoarece acestea pot completa o ținută și pot adăuga un strop de culoare. Toamna este sezonul în care culorile intense sunt in trend, iar lemnul, frunzele căzute și culorile lor sunt intens promovate. Aici sunt top 5 culori cele mai căutate ale acestei toamne și cum le poți asorta pentru a obține un look stylish și original.

Iată care sunt cele mai populare nuanțe ale toamnei, în materie de unghii

Burgundy

Burgundy este o culoare intensă și bogată, care poate adăuga strălucire și eleganță oricărei ținute. Aceasta este o culoare perfectă pentru toamnă, deoarece amintește de frunzele căzute ale copacilor. Poți asorta manichiura burgundy cu o ținută all-black, pentru a obține un efect dramatic, sau cu nuanțe precum nude sau bej. 

Mustard

Mustard-ul este o culoare caldă, care este perfectă pentru toamnă. Aceasta poate fi asortată cu nuanțe precum maro, bej sau negru, pentru a obține un look chic și modern. Mustard-ul este o culoare intensă, dar pe care o poți purta și la birou, deoarece este mai subtil decât alte culori intense. 

Albastru închis

Albastrul închis este o culoare perfectă pentru toamnă, deoarece amintește de cerurile întunecate și de marea învolburată. Această culoare poate fi asortată cu nuanțe precum negru, gri, dar și altele precum bej și alb, pentru un efect contrastant. Albastrul închis este o culoare elegantă și sofisticată, perfectă pentru o ocazie specială sau pentru birou. 

Verde smarald

Verdele smarald este o culoare intensă, care este perfectă pentru a adăuga un strop de culoare oricărei ținute. Această culoare poate fi asortată cu culori precum alb, negru sau gri, pentru a obține un efect contrastant. Verdele smarald este o culoare foarte în trend în acest sezon, deoarece se potrivește perfect cu culorile toamnei și poate fi purtată în diverse ocazii. Ieși în evidență cu oja semipermanentă Le Vole în nuanța Emerald Green Envy.

Maro închis

Maro închis este o culoare subtilă, care este perfectă pentru a obține un look minimalist și sofisticat. Această culoare poate fi asortată cu culori precum alb, negru sau gri, pentru a obține un efect contrastant. Maroul închis poate fi purtat cu încredere la birou sau la o întâlnire casual. De asemenea, dacă te decizi să încerci aceste culori, nu uita să încerci ojele semipermanente Le Vole, disponibile pe site-ul Savyprofessional.ro, care îți oferă o gamă variată de culori, pentru toate gusturile.

În concluzie, culorile pentru manichiură sunt extrem de importante, deoarece pot completa o ținută și pot spune multe despre personalitatea ta. Acestea pot fi asortate cu diverse culori, pentru a obține diverse efecte și pot fi purtate în diverse ocazii. Cu aceste culori pentru manichiură, vei fi în trend în această toamnă și vei arăta stylish și original. Explorează întreaga colecție de nuanțe pe site-ul nostru și lasă-ți imaginația să zboare în creațiile tale de manichiură unice și îndrăznețe.

Sursă foto: Freepik.com